Webbinarium Stödmaterial om våld och övergrepp

Stödmaterial och kunskap för dig som möter barn som riskerar att utsättas för konflikter i familjen, våld eller sexuella övergrepp.

Webbinariet kommer att livesändas den 16 juni 2020 kl. 11-12.

Utsatta barn riskerar att hamna i en särskilt svår situation på grund av det nya coronaviruset. När mer tid tillbringas hemma riskerar vardagen förvärras för den som far illa i sin hemmiljö.

I det här webbinariet vill vi lyfta fram olika material som kan vara till stöd när du som möter barn ska förbereda dig för att uppmärksamma utsatta barn och ge dem det bemötande, den information och den hjälp de behöver och har rätt till.

Vi kommer också att ha medverkande från Unizon, Brottsoffermyndigheten och Nationella kompetensteamet mot hedersrelaterat våld.

Vänligen notera att du kommer få ett bekräftelsemail när du anmäler dig i formuläret nedan där det står att du anmält dig till ett nyhetsbrev. Det är webbinariet du anmält dig till trots formuleringen i bekräftelsen. Du behöver klicka på länken i mailet för att bekräfta registreringen av din e-postadress. 


Skicka din e-post så skickar vi en länk när det närmar sig (din e-postadress sparas endast för utskick av information om detta webbinarium).
Namn

E-post

Lämna följande fält tomt