Skolfams konferens 2022

Save the date! Den 27-28 oktober 2022 är det dags för Skolfams årliga nationella konferens. I år arrangeras konferensen i Norrköping. 

Årets tema för konferensen är Språket som språngbräda – språkets betydelse för barn i familjehem. Vi vill särskilt lyfta vikten av språket för barnets chans att växa, lära och utvecklas. Konferensen äger rum den 27-28 oktober i Norrköping på Louis De Geer konsert och kongress. 

Konferensen riktar sig främst till de som i sitt yrke möter barn som är placerade, till exempel specialpedagoger, psykologer och socialsekreterare samt beslutsfattare, såväl inom som utanför Skolfams nätverk.

Skolfams konferens anordnas varje år och arrangeras av Stiftelsen Allmänna Barnhuset tillsammans med en arbetsgrupp bestående av medarbetare i Skolfam runt om i landet.

Programmet är ännu inte släppt, men du kan redan nu skicka oss din intresseanmälan (ej bindande), så hör vi av oss via mejl när programmet är klart och anmälan till konferensen öppnar.

Obs! Vänligen notera att du kommer få ett bekräftelsemail när du anmäler dig i formuläret nedan där det står att du anmält dig till ett nyhetsbrev. Det är en intresseanmälan till Skolfams konferens du lämnat, trots formuleringen i bekräftelsen. Du behöver klicka på länken i mailet för att bekräfta registreringen av din e-postadress. 


Skicka din e-post så skickar vi information om när anmälan öppnar.
Namn

E-post

Lämna följande fält tomt