Intresseanmälan


Vill du veta mer om Skolfams konferens? Fyll i din e-post i fältet för framtida utskick (din e-postadress sparas endast för utskick av information om Skolfams konferens).
Namn


E-post

Lämna följande fält tomt


Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss här

Beställ våra böcker och rapporter

Läs mer

Skolfams konferens 2020

Digital sändning den 23 oktober

Med anledning av Covid-19 blir årets konferens digital. Vi hoppas att du ska få mycket ny kunskap genom plenarföreläsningar och fyra valbara interaktiva seminarier. Den digitala lösningen möjliggör för dig att ta del av alla föreläsningar och seminarier i tio dagar efter konferensens slut.

 

Temat för årets konferens är Placerade barns lärande och utveckling.

Konferensen riktar sig främst till dig som i ditt yrke möter barn som är placerade, till exempel specialpedagoger, psykologer och socialsekreterare samt beslutsfattare.

Konferens anordnas varje år av Stiftelsen Allmänna Barnhuset tillsammans med en av Skolfams regioner — 2020 är Region Norr medarrangörer.

Vi strävar efter att göra konferensen så interaktiv som möjligt. Nästan alla föreläsningar kommer att sändas direkt från en konferenslokal i Stockholm och du som deltagare kommer att kunna ställa frågor direkt till föreläsarna. Seminarierna kommer också att vara interaktiva.

Datum och tid: Den 23 oktober kl. 09:00-15:45 (konferensen finns även tillgänglig 10 dagar efter sändningen.).
Kostnad: 1100 kr (exkl. moms)

Program för digital konferens 2020 (pdf)

Anmälan

Du anmäler dig här intill. Ca en vecka innan konferensen får du som anmält dig och har betalat vidare information om de praktiska detaljerna. Då får du bland annat ett personligt inlogg så att du kan ta del av dagen och innehållet i tio dagar efteråt.

Anmälan är bindande (har du inte möjlighet att delta kan du dock överlåta din anmälan till en annan person).

Om du vill få uppdateringar om konferensen via e-post kan du anmäla ditt intresse genom att fylla i formuläret högre upp till vänster på den här sidan (har du redan fyllt i din e-post fältet behöver du inte göra det igen).  Intresseanmälan är inte bindande.

Arrangörer

Frågor & svar

Monica Achá Sonesson, nationell samordnare Skolfam
E-post: monica.a.sonesson@allmannabarnhuset.se
Telefon: 073-516 17 52

Du kan också kontakta oss via info@allmannabarnhuset.se

Tillfällen

Digital konferens
2020-10-23