Kraftsamling för barn som far illa

– Strukturerade metoder inom barnhälsovården för att identifiera psykosociala riskfaktorer

Välkommen på en digital konferens den 6–7 maj! Inom barnhälsovården finns ett inriktningsbeslut att på ett strukturerat sätt fråga om våldsutsatthet, och det är dags att ta nästa steg. Barnkonventionen är nu lag och vi behöver gå från teori till praktik.

Stiftelsen Allmänna Barnhuset i samarbete med NAG BHV (Nationella arbetsgruppen för barnhälsovård) och barnhälsovårdens nationella utvecklingsgrupp för barn som far illa/riskerar att fara illa inbjuder till en digital konferens den 6–7 maj 2021 (två förmiddagar med start kl. 09.00).

Syftet med konferensen är att ta del av strukturerade metoder som idag används inom svensk barnhälsovård för att identifiera psykosociala riskfaktorer med fokus på våldsutsatthet och som är kopplade till barn som far illa/riskerar att fara illa.

Program

Klicka här för at ladda ner programmet som pdf

Kostnadsfritt att delta

Konferensen är gratis men antalet platser är begränsade och kräver att du är anmäld.

Anmälan

Görs genom att fylla i formuläret nedan.

Obs! När du anmält dig får du en bekräftelse i din inkorg som är autogenererat, där det står (felaktigt) att du anmält dig till vårt nyhetsbrev. Det är endast den digitala konferensen 6-7 maj det gäller, så klicka på länken för att bekräfta din anmälan. Ibland kan bekräftelsen hamna i skräpposten, så kika där om du inte mottagit det, för att säkert vara anmäld.

Namn
E-post

Lämna följande fält tomt

 Jag samtycker till behandling av mina personuppgifter