Kostnadsfri konferens: Fjärde rummet (FULLBOKAD)

Välkommen på en ovanligt viktig konferens: Fjärde rummet – en modell för stöd och behandling för barn som utsatts för sexuella övergrepp och fysiskt våld.

Datum: 7 november 2019
Tid: 09.30-15.30
Plats: Ingenjörshuset i Citykonferensen
Adress: 
Malmskillnadsgatan 48, Stockholm

Pris: Kostnadsfritt

Obs! Konferensen är fullbokad. Om du vill skriva upp dig på en kölista, kan du höra av dig till info@allmannabarnhuset.se

Under konferensen får du ta del av projektet och modellen Fjärde rummet – för att fler utsatta barn ska få tillgång till stöd och behandling.

Stiftelsen Allmänna Barnhuset har undersökt hur stödet till barn och unga som utsatts för sexuella övergrepp och fysiskt våld fungerar i Sverige. Vad är det som gör att det fungerar bättre i vissa kommuner och områden och mindre bra i andra? Vilka strukturer och funktioner behövs för att barnen ska få rätt hjälp?

Se program Fjärde rummet 7 november

Om projektet

Stiftelsen Allmänna Barnhusets projekt kring stöd och behandling för barn och unga om utsatts för våld och sexuella övergrepp har pågått sedan 2016 och har finansierats av regeringen. Ett femtiotal arbetssätt och metoder har prövats och utvärderats i flera regioner.

Det har resulterat i bland annat modellen Fjärde rummet – för att fler utsatta barn ska få tillgång till stöd och behandling. Rapporten delas ut under konferensen den 7 november och kommer därefter även finnas tillgänglig på vår hemsida.

Läs mer om projektet om stöd och behandling för barn som blivit utsatta.

Obs! Konferensen är fullbokad. Om du vill skriva upp dig på en kölista, kan du höra av dig till info@allmannabarnhuset.se

Beskrivning