Sätra Bruk AB

Barnhusets egen konferensgård heter Sätra Bruks Herrgård och ligger i Västergötland.

Vi arrangerar seminarier med jämna mellanrum där praktiker och forskare får tillfälle att utbyta erfarenheter och kunskap. Konferensgården går även att hyra för organisationer eller företag.

Gästverksamheten vid Sätra Bruks Herrgård är en av de fyra huvudverksamheter som drivs av Sätra Bruk AB. De tre andra är skogsbruk, jordbruk och drift av tre små vattenkraftverk.

Lugnet infinner sig ofta redan i allén som leder fram till Sätra Bruk. I över 200 år har herrgårdsbyggnaden stått här, omgiven av trolsk natur och Edsån virvlande intill.

Våra gäster brukar uppskatta stillheten och tystnaden som råder här, liksom de fyra stjärnor vi fått av Sveriges Hotell och Restaurangföretagare. Hit är du välkommen på konferens, möten, en exklusiv weekend vare sig du vill ta en runda på golfbanan, gå på jakt, rida, fiska eller bara njuta av naturens lugn och ro.

Ägare av Sätra Bruk AB är sedan 1935 Stiftelsen Allmänna Barnhuset.

Det lilla brukssamhället Sätra ligger vid väg 202 mellan Töreboda och Karlsborg i norra Skaraborg. Sätra ligger 30 mil från Stockholm och 21 mil från Göteborg.

Kontakt

Sätra Bruks Herrgård nås på telefon 0505-210 25.
www.satrabruk.se
Adressen är Sätra Bruks Herrgård, Sätra, 546 94 Undenäs.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta oss här

Beställ våra böcker och rapporter

Läs mer

Vi arbetar aktivt med att utveckla formerna för kunskapsspridning

Läs om våra konferenser